Hot news: HEMA opent beautyshops!

42.jpg
Alle beautylovers opgelet! Er is een nieuwe beautywinkel geopend in Amsterdam en in Haarlem.. En jawel, het zijn beautywinkels van de HEMA! Hoe leuk is dat? Ik ben zelf dol op de beautyproducten van de HEMA. Ze bieden goede kwaliteit tegen een fijne prijs. Daarnaast gaat de HEMA ook nog met de trends mee.HEMA Beauty is op vrijdag 12 oktober in de Amsterdamse Kalverstraat geopend. Vandaag, op 13 oktober, is een tweede vestiging geopend in de Barteljorisstraat in Haarlem. Ideaal voor mij, aangezien ik in Haarlem woon.

HEMA wil met deze beautyshops een inspirerende omgeving bieden waar kwalitatief goede producten tegen een vriendelijke prijs verkocht worden. In de winkels is er ruimte om jezelf op te maken en inspiratie op te doen. Er zijn unieke spiegels in de winkels aanwezig met speciale lichteffecten. Zo kan er meteen live getest worden welke look geschikt is voor een dag op kantoor of een feestelijke avondlook.

(foto’s Inge Hoogland)

In de HEMA beautyshops is een uitgebreid assortiment aanwezig. Alle musthaves zijn aanwezig. De collectie bestaat onder andere uit professionele tools, zoals kwasten en wimperkrullers. Maar ook uit een groot assortiment lipstick en gloss waar altijd wel een goede match te vinden is. Niet te vergeten zijn natuurlijk de foundations, poeders, blushes, bronzers..alles om je een fantastische look te geven!

HEMA biedt met de Beautyshops kwalitatief goede make-up tegen een vriendelijke prijs. Wat wil je nog meer? Ik ben erg enthousiast over de Beautyshops van de HEMA.

Ik ga zeker binnenkort een kijkje nemen. Ben jij al bij de HEMA beautyshop geweest? En ga je anders nog een bezoekje brengen?

veryberrymint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *