Mijn daily make-up

daily make up 3

Eén van de dingen die ik op andere blogs leuk vind om te zien zijn de daily make-up routines. Dit geeft mij inspiratie hoe ik een snelle dagelijkse look kan maken zonder al te veel gedoe. Zoals bijna iedereen heb ook ik s’ochtends weinig tijd. En ik ga echt niet zonder make up de deur uit. Maar ik heb ook geen zin om een half uur voor de spiegel te moeten zitten. In deze blog laat ik je mijn dagelijkse make-up zien. Dit zijn tevens mijn favo beautyproducten.

daily makeup 1

Dit zijn de producten die ik iedere dag gebruik. De blush en mascara wisselt nog wel eens, maar de rest gebruik ik echt iedere dag. En oh my, zie je die pan in de bronzer?? Hier moet ik snel een nieuw exemplaar van scoren. Ik zal de producten even stuk voor stuk opnoemen:

1. Sleek Face Form in Light. Hier gebruik ik vooral de bronzer van om mee te shapen.

2. MAC Prep & Prime natural radiance. Dit breng ik voor mijn foundation aan en na mijn dagcrème. Het geeft mijn huid een gezonde glans.

3. MAC Prep & Prime Fix+. Dit spray ik op mijn gezicht nadat ik mijn make-up heb aangebracht. Mijn make-up blijft hierdoor langer zitten.

4. MAC Studio Fix Fluid in NW20. Deze foundation gebruik ik al een tijdje en bevalt me erg goed. Een andere favoriet is de High Definition foundation van Make up forever. Helaas is deze op en is het niet in Nederland verkrijgbaar.

5. MAC Prep & Prime CC Colour Corecting Loose in Adjust. Dit is zo’n fijne poeder. Het oogt heel natuurlijk (geen pancake effect) en zorgt er voor dat de roodheid in mijn gezicht verdwijnt.

6. MAC Mineralize Blush in Gentle. Dit is nu mijn favo blush. Ik heb meerdere blushes van MAC, maar gebruik ook blushes van Sleek of Kiko. Deze kleur vind ik erg mooi voor het najaar.

7. Nars highlighter in Albatros. Deze moet je echt in je collectie hebben. Dit is zo’n mooie highlighter met een gouden glans, I love it!

8. MAC Lipstick in de kleur Cosmo. Toen ik deze onlangs kocht, ging ik eigenlijk voor Faux, de beroemde Kylie Jenner kleur. Deze was uitverkocht, waarna de MUA mij deze kleur aanraadde. En ik ben er erg blij mee. Het is een mooie warme, naturel kleur voor iedere dag.

9. L’Oreal mascara million lashes. Deze mascara gebruik ik nu een tijdje en deze bevalt prima. Ik heb nooit lang dezelfde mascara, want ik maak vaak gebruik van aanbiedingen.

10. Essence match 2 cover concealer. Dit is een super low budget product. En het werkt top! Ik gebruik de lichte kleur van dit duo voor m’n rode plekjes, maar ook onder m’n ogen. Hij dekt goed en brengt soepel aan.

11. Catrice Eyebrow Stylist 030 Brow-n-eyed Peas. Ook dit is een budgettopper. Een fijn wenkbrauwpotlood voor een fijne prijs.

En als ik dan deze producten gebruik, is dit het eindresultaat:

daily makeup 2

Nog een close-up van een aantal producten:

daily make up 4

Heb jij ook een vaste dagelijkse make-up look? Of wisselt deze regelmatig?

VBM

veryberrymint

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *