Gezocht: fake fur

Fake fur2

De herfst komt er weer aan en heel stiekem vind ik dat best leuk. Ik hou echt van de zomer hoor, maar de herfst is ook één van mijn favoriete seizoenen. Ik hou van de nieuwe collecties die weer in de winkels komen te hangen, de bladeren van de bomen die gaan verkleuren en lekker cocoonen in huis.

Vorig najaar was (nep) bont al in. Dit jaar komt het weer terug, als ik de lookbooks van de modemerken mag geloven.  Ik zou graag zo’n fake fur jasje aan mijn collectie toevoegen. Ik heb er al meerdere malen één gepast, maar ben nog nooit geslaagd. Ik vind het best lastig, want je lijkt toch al snel een aantal kilootjes zwaarder in zo’n jas. Toch blijf ik zoeken naar de perfecte fake fur voor de herfst. Ik ben weer de mode webshops afgegaan en heb een aantal van mijn favorieten geselecteerd. Kijk snel verder naar mijn selectie:

Fake fur

 

Fake fur2

 

Fake fur1

 

Genoeg keuze dus, zoals je ziet. Ik vind de roze jasjes erg leuk moet ik zeggen, alhoewel ik ook wel van een hysterische ‘Nelly Veerkamp’ tijgerprint hou. Hmm, ik ben er nog niet uit.. Voor welk jasje zou jij gaan?

handtekening

veryberrymint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *