Latest Loves #1

bloomingville

Ik introduceer een nieuwe rubriek op het blog: Latest Loves! In deze rubriek laat ik mijn favorieten van de laatste tijd zien. Dingen waar ik verliefd op ben geworden. Dit kunnen kledingstukken zijn, maar ook bijvoorbeeld interieur spullen of reis bestemmingen. Beschouw het als een soort wishlist van de laatste tijd. Het lijkt mij leuk om deze rubriek ongeveer iedere maand terug te laten komen. Maar nu eerst deel 1 van de Latest Loves. En ik heb er genoeg, want met de nieuwe lente collecties zijn er genoeg dingen om verliefd op te worden. Zowel op het gebied van interieur, als mode of beauty. Let’s start!

Love #1 – rokje Sissy Boy

sissyboy

Ik ben vanaf het moment dat ik het in de winkel zag hangen, verliefd op dit rokje. Helaas heb ik het niet meteen gekocht en is mijn maat nu overal uitverkocht. Balen! Ik hoop dat ze de maten nog aanvullen, want ik wil het heel graag hebben. Het is gemaakt van echt lamsleer en is makkelijk te combineren.

Love #2 – Koperen lamp Bloomingville

bloomingville

Onze bank staat in een soort nisje. Hierdoor is het soms een beetje een donker hoekje. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede lamp om wat meer licht te creëren in de zithoek. In Haarlem stuitte ik op deze lamp van Bloomingville. Ik zag hem in een meubelzaak en het was meteen duidelijk: deze past perfect bij de zithoek. En oh ja, hij is van koper. Do I need to say more?

Love #3 Superdry jurkje

superdry

Ik ga in mei op vakantie naar Singapore en Maleisië. De laatste tijd struin ik dus uren het internet af op zoek naar de nieuwe lente,- en zomercollecties. Ik ben vooral op zoek naar comfortabele, luchtige, maar wel fashionable kleding. Als het 30 graden is, moet het voornamelijk lekker zitten en ga ik niet op pumps en satijnen jurkjes door het leven. Dit jurkje van Superdry vind ik echt heel tof. Ik hou van streepjes en de combinatie met het kant en neon geel, maakt het net even leuker dan een standaard jurkje.

Love #4 Nike air max

Nike

Oh, er zijn weer zoveel leuke nieuwe sneakers uit. Hoe mooi zijn deze blauwe Nike air maxies? Ik hou van sneakers. Ze zijn comfortabel en je kan je outfit er helemaal mee af maken. Ik hou van felle kleurtjes, zoals fel roze of deze blauwe. On my wishlist!

Love #5 Air BNB

airbnb

Ok, noem me een idioot, maar ik ben verslaafd aan Air BNB. Met twee vakanties in het vooruitzicht, ben ik urenlang op deze site te vinden, op zoek naar de meest leuke en unieke accommodaties. Op Air bnb kan je namelijk overnachten in de huizen van particulieren. Super leuk, want je voelt je dan veel meer een inwoner van de stad of het land in plaats van toerist. Daarnaast is het vaak ook een stuk voordeliger dan een hotel en zijn de locaties veelal uniek. Maar ik kijk niet alleen naar mijn eigen reis bestemmingen. Nee, ik ga verder dan dat. Ik zoek gewoon op random bestemmingen en ben dan urenlang bezig om de allertofste accommodatie te vinden tegen de beste prijs. Hmm, is this weird?

Dit was hem dan, de aftrap van de nieuwe rubriek. Vond je het leuk om te lezen? Zal ik hier mee doorgaan? En wat zijn jouw favorieten van de laatste tijd?

VBM

veryberrymint

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *