Shoplog Kiko & Bijenkorf

Shoplog Kiko & Bijenkorf

Ohh ik heb iets teveel geshopt de laatste tijd. In Parijs had ik al het een en ander geshopt, hier komt nog een mini shoplog van online van Parijs op mijn youtube kanaal. Maar eenmaal in Nederland kon ik mezelf niet in bedwang houden om te gaan shoppen tijdens de sale. Ik was even naar het winkelcentrum in Amstelveen geweest. Daar zit ook een Bijenkorf en daar hebben ze nu een hele fijne sale. Ook is er onlangs een Kiko winkel bij gekomen. Kiko is een super leuk make-up merk wat voorheen alleen in het buitenland verkocht werd. Daar moest ik natuurlijk ook even een kijkje nemen. Kijk snel verder voor mijn shoplog van de Kiko en de Bijenkorf.

Shoplog Kiko & Bijenkorf

Mijn buit van de Kiko. Bijna alles wat ik kocht was in de sale. Ik kocht twee lipsticks, een nagellakje, een concealer stick en een intense peeling set. Naar die laatste ben ik erg benieuwd. Het is te vergelijken met de microdelivery peel van Philosophy. Eerst moet je met het doekje van stap 1 over je gezicht wrijven en daarna voer je stap 2 uit. Ik ben erg benieuwd of het werkt.

Shoplog Kiko & Bijenkorf

De Intense Peeling is € 11,10, de lipsticks zijn € 5,50 per stuk, de concealer is € 7,50 en het nagellakje kost € 3,40.

Shoplog Kiko & Bijenkorf

Ik kocht deze twee kleuren. De linker is een lichte koraaltint en de rechter is framboos roze/rood.

Shoplog Kiko & Bijenkorf

Swatches van de lipsticks. Zijn ze niet prachtig?

Shoplog Kiko & Bijenkorf

Het nagellakje heeft een dieprode kleur, maar neigt soms ook een beetje naar framboos rood/roze.

Shoplog Kiko & Bijenkorf

Dit soort concealers vind ik altijd fijn om te gebruiken onder mijn ogen en bij de neus. Met het kwastje kan je de concealer makkelijk aanbrengen.

Shoplog Kiko & BijenkorfIk was al een tijdje op zoek naar zwarte enkellaarsjes. Ik wilde simpele, elegante laarsjes met een wat dikkere hak. En toen kwam ik deze laarsjes tegen van Unisa. Ze waren flink afgeprijsd, van € 160 naar € 80. Dit kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik nam ze mee en niet onbelangrijk, ze lopen erg lekker.

Shoplog Kiko & Bijenkorf

Dit waren mijn aankoopjes, valt nog best mee toch?? Hebben jullie nog geshopt tijdens de kerstvakantie?

VBM

 

veryberrymint

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *