Wishlist beauty & fashion

joan_-_apricot_-_front

Als jullie aan de rechterkant van mijn blog mijn introductie hebben gelezen, dan weten jullie dat ik een shopping addict ben. En ik ben niet alleen verslaafd aan het shoppen zelf, maar ook aan het maken van wensenlijstjes, oftewel wishlists. Zo heb ik al verscheidene lijstjes in mijn telefoon staan, één voor het huis, één voor toekomstige reizen, één voor kleding en ga zo maar door. Ik pas mijn lijstjes ook continue aan. Ik vul ze aan, maak een nieuwe of schrap weer iets van de lijst.

In deze blog laat ik jullie mijn wishlist zien van fashion en beauty producten. Het gaat hier om de wat duurdere luxere items. De spullen op dit lijstje zijn geen dingen die ik even aanschaf, omdat er best een prijskaartje aan hangt. Wel zijn het items die al langere tijd op mijn wishlist staan. Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn honderdeneenduizendste lijstje? Lees dan verder.

Klik op de foto voor de bron.

Carla-cobalt-V155131-kopieDit jurkje van LaDress staat al een hele poos op de lijst. De kobalt blauwe kleur vind ik te gek en ook het model van het jurkje vind ik erg mooi. Ik denk dat dit jurkje de ideale pasvorm heeft.

image

Je kent het wel, je loopt in de regen en het waait hard. Na 1 tel is je paraplu al verwoest en kan je hem in de prullenbak smijten. Ik denk dat ik ieder jaar wel een aantal paraplu’s verslijt. Het wordt hoog tijd dat ik eens investeer in een goede, stevige paraplu. Deze van Senz schijnt goed bestand te zijn tegen windvlagen.

joan_-_apricot_-_front

Ik ben groot fan van de tassen van Smaak Amsterdam. Ik heb reeds een exemplaar in bezit, een zwarte schoudertas. Onlangs hoorde ik van m’n lieve zus dat ik van haar een tas mag uitzoeken voor mijn verjaardag, die pas in oktober is haha, maar yes! Ik neem nu dus elke dag een kijkje in de webshop, maar ben er nog niet uit welke ik het mooiste vind. Bovenstaande is een grote kanshebber.

mason-pearson-handy-bristle-s633909564218460000

Als ik de beautybloggers mag geloven is de Mason Pearson de Ferrari onder de haarborstels. En aangezien ik natuurlijk heel beïnvloedbaar ben hierdoor, moet ik deze borstel ook hebben.

REVEAL_Calvin%20Klein_Packshot

Parfum staat eigenlijk altijd wel op mijn wishlist. Ik koop dit niet zo snel voor mezelf, maar draag het wel graag. Momenteel gebruik ik Bright Chrystal van Versace. Laatst rook ik even aan deze nieuwe geur van Calvin Klein en ik vond hem erg lekker.

thumb_artikel_image_thumbnail_310

Dit is een ‘Smart Little Bag’ van ByLouLou. Dit is een portemonnee met een vakje voor je telefoon. Dit lijkt me ontzettend handig. Er zijn ontzettend veel designs, zoveel dat ik niet kan kiezen. De nieuwe collectie voor de herfst/winter staat nog niet online, dus dat wacht ik nog even af.

Dit was hem dan, mijn wishlist van dit moment. Dit kan volgende week weer anders zijn hoor. Maak jij ook vaak wensenlijstjes? En wat staat er op dit moment op?

VBM

 

veryberrymint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *