DIY Valentijn cadeautjes – part II

DSC_0069

Afgelopen maandag is part I online gekomen van de DIY Valentijn cadeautjes. Vandaag is het tijd voor part II. Chocola en Marshmallows is een goede combi. Ik vond het leuk om een marshmallow chocolademelk te maken. Het ziet er super schattig uit en het is heel lekker. Tot slot is het ook nog eens heel simpel om te maken.

Het weckpotje kocht ik bij de Xenos, ook de labels en de lintjes komen daar vandaan. Het rietje had ik nog in huis en heb ik ooit bij de Hema gekocht. Op het label kan je nog een leuke wens schrijven. Ik had ‘ You are my bucketlist’  er op gezet. Zo maak je je cadeautje nog wat persoonlijker.  En hoe leuk is het om daarna samen van een hot chocolate te genieten?

Marshmallow chocolademelk

Valentijn

Zo maak je het
Dit is zo leuk om te geven! Meng in een weckpotje 8 el cacaopoeder met 3 el suiker en verdeel de mini marshmallows daarover. Doe er een leuk lintje om en doe er een lief kaartje bij. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is een beetje melk op te warmen, de cacao poeder er door te roeren, marshmallows erop en genieten maar.

Valentijn

VBM

veryberrymint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *