DIY Valentijn cadeautjes part III

DSC_0195

Deze hele week staat VeryBerryMint in het teken van Valentijnsdag. Morgen is het dan zover. Wil je lastminute nog een cadeautje maken voor je liefde? Dat kan! Ik heb deze week al twee simpele diy valentijn cadeautjes gedeeld en vandaag volgt deel 3. Wil je ze alledrie snel bekijken? Check dan vandaag Uit Paulines Keuken voor de recap.

Je kan natuurlijk een chocolade reep kopen in de supermarkt. Maar veel leuker is om deze zelf te maken. En het is niet moeilijk. Het leuke van een home made reep is dat je hem kan personaliseren door datgene toe te voegen, wat de ontvanger zo lekker vindt. Ik koos voor mini marshmallows (nieuwe verslaving), maar je kan natuurlijk ook noten toevoegen, of M&M’s.

Home made choco squares 

Valentijn diy

Dit is het perfecte cadeautje voor choco addicts. En ook deze is niet moeilijk om te maken. In totaal heb je 2 repen nodig.

Zo maak je het
Smelt 1,5 reep au bain marie of in de magnetron. Voeg na het smelten de resterende chocolade toe, op deze manier koelt je chocolade iets af en dit zorgt ervoor dat hij niet wit uitslaat. Ik heb gekozen voor pure chocolade. Laat de chocolade iets afkoelen en giet het in een schaaltje bekleed met bakpapier. Verdeel de mini marshmallows (of iets anders, zoals noten) over de chocola en strooi er evt. nog wat sprinkles over heen. Laat de chocolade uitharden in de koelkast. snij het vervolgens in vierkantjes of breek het in stukken.

Valentijn diy

Hoe ga jij jouw Valentijn verrassen?

VBM

veryberrymint

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *