Food shoplog Marks & Spencer

M&S Shoplog1

Afgelopen zaterdag was ik in Amsterdam aanwezig bij een evenement dat mijn zus in samenwerking met Vapiano had georganiseerd. Ze had een winactie gehouden, waarbij 14 van haar volgers een meet & greet konden winnen. Dit vond plaats bij de Vapiano op het Leidseplein in Amsterdam. Een verslag van deze dag kun je binnenkort lezen op Uit Pauline’s Keuken, dus mocht je nieuwsgierig zijn, dan moet je deze blog even in de gaten houden. Het was in ieder geval een super leuke dag en vond het erg leuk dat ik hier getuige van mocht zijn.

Na het event ging ik nog even met Pauline Amsterdam in, om de Marks & Spencer te bezoeken. Ik was hier nog nooit geweest, maar had al wel veel goede verhalen over deze winkel gehoord. Als ik deze verhalen mag geloven, is vooral de food-afdeling een walhalla. Eenmaal aangekomen was ik wel verrast dat het zo’n kleine winkel is. Ik had een soort V&D formaat verwacht, maar dat is niet het geval.

De winkel is met name gericht op food. De kledingafdeling beslaat slechts een klein hoekje van de winkel. Maar, oh my.. de food afdeling is geweldig! Ik zou het liefst alle schappen leeg shoppen, al is het maar om de leuke verpakkingen. Daar ben ik namelijk erg gevoelig voor. Je vind hier van alles, van chocola tot thee, van cheddarkaas tot chips en ga zo maar door. De meeste producten hebben een Brits tintje, zo kun je er echte Engelse scones kopen met lemon curd, maar ook salt & vinegar chips en maple syrup. Ik heb me nog redelijk ingehouden, maar heb toch een aantal lekkere dingen meegenomen. Nieuwsgierig naar wat ik kocht? Kijk dan snel verder..

M&S Shoplog2Scones met kaas! Die moest ik hebben. En ze waren erg lekker. Ik heb ze even warm gemaakt in de oven en dat maakte het nog lekkerder. Heerlijk voor bij het ontbijt.

M&S Shoplog1Deze chips had ik laatst al bij Pauline gegeten, en dat viel goed in de smaak. Het is chips van zoete aardappel, de paarse en oranje variant. Deze zak is as we speak al leeg in de prullenbak beland, oops..

M&S Shoplog3

Mijn oog viel op deze leuke emmertjes met mini hapjes. In het ene emmertje zitten brownies en in de andere marshmallow cakejes. Yum! Erg handig voor als je visite krijgt, zo heb je altijd iets lekkers voor bij de koffie.

In totaal was ik ongeveer 10 euro kwijt voor deze shoppings, dat vind ik nog best meevallen. Ik ga denk ik vaker wat lekkers halen bij de M&S. De Marks & Spencer vind je in Amsterdam aan het einde van de Kalverstraat.

VBM

 

veryberrymint

3 Comments

  1. Ga al jaren op werkweek met mijn 4 havo en 4 atheneum leerlingen naar London en terwijl de leerlingen tussen de middag de Mac. in duiken en mijn collega’s een restaurantje, koop ik heerlijke salades(met gratis wegwerpbestek!) bij de M&S en zoek in een parkje een bankje in de zon. Geniet momentje

  2. Die mini brownies kocht ik vorig jaar ook, superlekker! Doen het goed op een verjaardag kan ik je zeggen 😉 Probeer bij een volgend bezoek eens de thee, die is erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *