Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Een van de dingen die ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd is food marktjes bezoeken. Ook ben ik een food festival fan. Dit jaar ben ik al naar Haarlem culinair geweest en Proefpark Haarlem staat nog op de planning. Voorgaande jaren bracht ik ook een bezoekje aan Rollende Keukens, maar dit festival vind ik iets te populair geworden. Juist de kleinschalige markten en food festivals vind ik leuk om te bezoeken. De sfeer is fijn, je kan lekker rondlopen in plaats van schuifelend en je hoeft niet een uur in de rij te staan bij je favo foodtruck.

De Neighbourfoodmarket is er een die in dat straatje past. De sfeer is lekker low profile, het is nog niet gehyped en het eten is natuurlijk super lekker. Wat ik fijn vind aan deze markt is dat het er nog relaxed is. Je hoeft niet in de rij te staan om eten te bestellen, er is nog voldoende zitplek en je loopt niet over de hoofden. De Neighbourfoodmarket wordt eens per maand georganiseerd, op iedere derde zondag van de maand. Ook de locatie is leuk, het Westergasterrein in Amsterdam. En oh ja, de toegang is gratis.

Ik bracht laatst voor het eerst een bezoekje aan deze markt en ik ben hooked. Ik heb een super lekkere en ook nog eens gezonde bounty bar gegeten van Sharp Sharp food, gevolgd door een lekker ongezonde puntzak biofrieten. Maar de keuze is reuze, bijna alle keukens zijn vertegenwoordigd. Van een kippetje aan het spit tot aan Argentijnse empanadas. Of van Indonesische gerechtjes tot aan broodjes pulled pork van de barbecue, love it! Tip: neem een paar empanadas mee naar huis om nog even na te genieten :)

Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Neighbourfoodmarket

Vertel, ben jij wel eens bij de Neighbourfoodmarket geweest?

veryberrymint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *