VeryBerryMonth Juli

VeryBerryMonth

Juli was over het algemeen een top maand! De zon scheen vaak, ik was een paar dagen in Barcelona, heb weer leuke dingen gedaan en ben een paar keer naar Zandvoort geweest. Helaas was ik deze maand ook een paar dagen geveld door de griep. Maar als ik de foto’s terug kijk, was het toch een maand met heel veel hoogtepunten. Ben je benieuwd hoe mijn maand eruit zag? Kijk dan snel verder naar de foto’s.

VeryBerryMonth

Juli begint goed! Het is lekker weer in Nederland en ik ga gezellig met Le Boyfriend naar het strand. Wij gaan meestal naar Zandvoort. Ik vind dit persoonlijk net iets leuker en relaxter dan Bloemendaal. We gaan liggen bij Ubuntu.

VeryBerryMonth

Van mijn zus krijg ik deze fake tattoo. Ik vind hem erg mooi. Ik zit er zelfs nu over te denken om een echte tatoeage te nemen op deze plek en ook in deze stijl. Ik heb ook al een idee wat de tekst moet worden, maar ik denk er nog even een tijd over na. Ik wil namelijk niet dat het een opwelling is en ik later misschien spijt krijg.

VeryBerryMonth

Cocktail time! Mijn zus is the best in lekkere cocktails maken. Dit is een mojito, mijn favo cocktail op dit moment.

VeryBerryMonth

Ik ga samen met Maurits, Chris en Seth naar Woodstock in Bloemendaal. Er is een leuk feestje en het is lekker weer. De perfecte combo! Het wordt een leuke avond met drankjes & dansjes!

VeryBerryMonth

VeryBerryMonth

Aan het werk! Zoals jullie misschien al weten schrijf ik ook voor Uit Pauline’s Keuken. Dit doe ik 1 dag per week, naast mijn reguliere baan. Ik vind het zo leuk om te doen en ik ben altijd zo blij als mijn UPK dag is aangebroken. Omdat het lekker weer is, werk ik in de tuin, of course!

VeryBerryMonth

VeryBerryMonth

De zomervakantie nadert en dat betekent dat veel collega’s op vakantie gaan. Tijd om de zomer met elkaar in te luiden. We lunchen met z’n allen op kantoor. Helaas regent het, waardoor we niet buiten kunnen zitten. Iedereen heeft iets zelf gemaakt en meegebracht. Zo leuk! Ik heb fruitspiesjes met poffertjes gemaakt. Yum!

VeryBerryMonth

VeryBerryMonth

Het hoogtepunt van deze maand is een tripje naar Barcelona. Dit is nog een verjaardagscadeautje voor mijn vriend. Ik ben zo blij om hier weer te zijn en we genieten volop. Jammer dat het alweer voorbij is. Binnenkort zullen de fotoverslagen online komen. Stay tuned!

VeryBerryMonth

Ik maak weer eens Tiropita’s. Mijn vriend is half Grieks en kan dit wel waarderen. En ik ook! Het zijn bladerdeeghapjes gevuld met feta en spinazie. Yum!

VeryBerryMonth

Ik ga weer even shoppen in Hoofddorp. De broek en trui op de foto neem ik mee. Deze zien jullie volgende week in een outfitpost op het blog. Ik ga ook nog even langs de Primark en scoor daar leuke dingen. Shoplog is in de maak :)

VeryBerryMonth

Na een tijdje geveld te zijn door de griep, kan ik eindelijk weer naar buiten. Yes! Ik ga samen met Pauline, Chris en Maurits naar de Neighbourfood market in Amsterdam. Dit is echt een aanrader als je van lekker eten en gezelligheid houdt. Ik ga er nog een blog over schrijven.

VeryBerryMonth

Ik meet een oud collegaatje in Leiden. Super gezellig om weer even bij te kletsen onder het genot van een lekker broodje en smoothie bij de Lebkov.

VeryBerryMonth

Ik sluit de maand goed af met een etentje bij George No5 in Zandvoort. En kijk naar deze mooie zonsondergang, wow!

En toen was juli alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel in de zomer, boehoe. Gelukkig wordt augustus ook een superleuke maand. Ik ga naar Lowlands, daar heb ik heel veel zin in! Ik hoop dat we lekker weer erbij hebben. Ook zijn er nog leuke foodfestivals die ik ga bezoeken, zoals Haarlem Culinair en Proefpark Haarlem. Kortom, weer genoeg leuke plannen. Hoe was jullie afgelopen maand?

veryberrymint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *