Inspiratie voor een home office

httptheglitterguide.com20140902fun-feminine-desk-organizing

Zoals ik al in mijn eerdere post vertelde, verhuis ik in oktober naar een ‘grote mensen’ huis. Dit huis heeft 4 slaapkamers. Zeeën aan ruimte dus. Ik weet nog niet goed wat ik met deze kamers moet doen, behalve de master bedroom dan. In ieder geval is er wel de wens om van één kamer een kantoortje te maken. Ik werk wel eens thuis en dan vind ik het toch wel handig dat ik me af kan zonderen.

Ik heb al ideeën over hoe het kantoor eruit moet komen te zien. Het is een kleine kamer, maar perfect voor een werkplek. Ik wil er graag een lichte ruimte van maken. De wanden blijven sowieso wit en op de vloer komt laminaat in een lichte eiken kleur. Het lijkt mij leuk om aan de achterzijde van de ruimte (waar ook het raam zit) een bureau te maken van muur tot muur. Het liefst van natuurlijk materiaal, zoals hout. Verder wil ik het kantoor gezellig maken door bijvoorbeeld leuke quotes, kaarten en foto’s op te hangen. Ik heb wat foto’s ter inspiratie verzameld. Klik op de foto’s voor de bron.

http://www.stylizimo.com/

Ik hou van de combinatie wit, zwart en hout.

httpfollowgram.mei680973608935521750_330640286

Leuke styling van de werkplek. Ik vind de kaartenhouder erg leuk. Op die manier kan je leuke quotes of foto’s tentoonstellen. De mintgroene lamp vind ik ook erg mooi, lekker fris kleurtje!

httptheglitterguide.com20140902fun-feminine-desk-organizing

Gezellig werkplek. Ik vind met name de kaartjes en foto’s die met masking tape op de muur zijn geplakt leuk bedacht.

httpabduzeedo.commore-office-inspiration

Dit bureau vind ik echt super! Zoiets wil ik ook in ons huis. Leuke oplossing om een ladekastje als drager te gebruiken.

httpwww.amerrymishapblog.com

Mooie styling voor op je bureau.

httparjavangarderen.blogspot.nl201406mijn-nieuwe-werkplek.html

Dit plaatje vond ik op de blog van Arja van Garderen. Wat een super gave werkplek heeft zij gecreëerd. Ik vind het bureau erg mooi en het geheel is leuk gestyled.

http2cloudsinthesky.blogspot.mx

Deze bureaulamp van Muuto vind ik tof!

httpcecilieslykke.blogspot.nl201309tid-for-kontor.html

Valt het al op dat ik van houten bureaus hou? Ik vind hier de combinatie met het hout, de witte Eames stoelen (my favourite) en de plaatjes aan de muur erg mooi.

Genoeg inspiratie voor mijn home-office. Heb jij ook een kantoor aan huis? En hoe heb je deze ingericht?

handtekening

veryberrymint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *