Panton chair replica

Panton chair replica

Ik ben gek op design! In mijn huis kan je dan ook een aantal designer items terug vinden. Zo heb ik de Charles Eames RAR schommelstoel in de woonkamer en aan de keukentafel staan een aantal Charles Eames DSR stoelen. Ondanks dat ik een sucker ben voor design, ben ik niet altijd blij met de daarbij behorende prijzen. De stoelen die in mijn huis staan, zijn dan ook replica’s. Ik zie zelf het verschil niet met de echte, ik heb er net zoveel plezier van en als ik toch een keer wil veranderen van stoel, hoef ik me niet heel schuldig te voelen over mijn uitgave.

Ik heb al eerder op het blog geschreven over de Eames replica’s. Een andere favoriet van mij is de Panton chair. Deze stoel is gemaakt van 1 materiaal en bestaat uit 1 stuk. Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren. Mijn favoriet blijft toch de witte versie, maar hij is ook te verkrijgen in het roze, rood, blauw en nog veel meer kleuren. De kleurtjes zijn denk ik wel leuk voor op kinderkamers.

De stoel is in 1960 ontworpen door Verner Panton. Dat vind ik nou zo leuk aan deze stoelen, de designs stammen allemaal uit de jaren 50/60/70, maar zijn nog steeds hip. Ik denk dat ze over 50 jaar nog steeds goed staan in ieder interieur. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder voor wat inspiratie. Klik op de foto voor de bron.

panton chair replica

panton chair replica

panton chair replica

Panton chair replica

Panton chair replica

Panton chair replica

En? Ben je ook al verliefd geworden op de Panton chair? Ik wel in ieder geval. Ik vind ze vooral leuk als stoel voor bij een bureau of werkplek. Ook voor buiten op het terras is deze stoel een goede optie. De replica Panton chair is al verkrijgbaar vanaf €87,- bij onder andere deze webshop.  Deze shop verkoopt tevens andere gave stoelen, zoals de Eames replica’s. Ga je toch liever voor een echte? Deze kost ongeveer € 244,- en is onder andere hier verkrijgbaar.

VBM

veryberrymint

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *