Shoplog Action

Action shoplog

Onlangs bracht ik weer een bezoekje aan de Action. Ik kan deze winkel nooit met lege handen verlaten. Ik neem altijd wel iets mee. Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met de Action. Ik vind dat ze er heel veel troep verkopen, maar als je goed zoekt vind je er echt leuke dingen tussen. In ieder geval is het een leuke winkel om even rond te snuffelen. Ik kocht weer een paar dingen voor o.a. in huis. Kijk mee naar mijn geshopte items!

Action shoplog

Het witte metalen plateau had ik al in het grijs. Ik heb die destijds bij Loods5 gekocht voor een euro of 20. Nu zag ik exact dezelfde in het wit bij de Action liggen voor € 3,95 . Echt ontzettend bizar dat precies dezelfde producten zo kunnen verschillen van prijs.

Ik nam ook een zakje mini marshmallows mee. Ik heb al nagedacht over wat ik hier mee kan gaan doen in een lekker receptje. Prijs € 0,69.

Ik nam drie waxinelichthouders mee. De binnenkant is koperkleurig en voorop is een sterretje gestanst. Ik ga ze trouwens gebruiken om leuke plantjes in te doen. Ik zat te denken aan kleine hyacinten of leuke mini cactussen. Prijs € 1,29 per stuk.

Ik heb een aantal dubbelwandige koffie glazen van het merk Bodum. Ik zag deze bij de Action liggen voor een fijn prijsje. Ze zijn wel iets dikker, maar ik vind het verschil nihil. Nu heb ik weer een extra voorraadje voor als er één kapot gaat. Prijs € 1,89 per stuk.

Tot slot nam ik nog een nagellakremover mee. Dit is zo’n handig potje, waar je je vinger instopt. Geen gedoe met watjes en remover. Prijs € 1,49.

Action shoplog

Ik ben weer tevreden met mijn aankoopjes. Kom jij vaak bij de Action?

VBM

 

veryberrymint

2 Comments

  1. Nu ik zelf geen webshop meer run, ben ik dol op de Action 😉
    Van sommige producten is er echt nauwelijks verschil merkbaar t.o.v. dat van dure merk artikelen, maar er wordt ook echt troep verkocht hoor. Die mallen (om in te bakken/ijsjes van te maken e.d.) bijv. voldoen echt niet aan de eisen voor een voedselveilig keurmerk. Maar tsja, €1,- bij de Action of €15,- bij een dure kookwinkel en de keuze is voor veel mensen snel gemaakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *