Spaans leren in Malaga

2012-06-07 20.52.52

Vijf jaar geleden heb ik een half jaar in Barcelona gewoond om stage te lopen. Na die 5 maanden had ik het Spaans aardig onder de knie. Maar eenmaal terug in Nederland deed ik niets meer met mijn Spaans en dat vond ik toch wel jammer. Daarom had ik begin dit jaar besloten om een taalreis te gaan doen. Twee weken lang Spaans leren gecombineerd met vakantie vieren, wie wil dat nou niet?Eerst moest ik natuurlijk een bestemming bepalen. Het werd Malaga, een leuke stad aan zee. Daar hou ik van, als het warm is kun je lekker naar het strand en in de stad kun je los gaan in de leuke winkels. Ik heb mijn reis geboekt bij Studytravel. Een super goede organisatie die taalreizen over de hele wereld aanbied. Zij hebben voor mij de school en mijn accomadatie geregeld. Je kon ook nog een vlucht door hen laten boeken of een transfer van het vliegveld naar je school. Dit heb ik niet gedaan, omdat ik me met een taxi aardig kan redden in Spanje.Ik had iedere dag (van maandag t/m vrijdag) les van half 9 tot half 1. Daarna had ik de hele dag vrij en tijd om leuke dingen te doen. De school was erg gezellig en ze bieden goede faciliteiten. Zo kun je daar ontbijten, lunchen en ‘dineren’ tegen een gering bedrag. Ook was er een zwembad bij school waar je heerlijk kan relaxen.

Ik ging alleen op vakantie. Best eng zou je zeggen, maar het is mij super goed bevallen. Omdat ik naar een taalschool ging, ontmoette ik op dag 1 al veel leuke mensen. De mensen die naar deze school gaan, zijn ook allemaal alleen op reis. Het is dus heel makkelijk om contact te leggen en je houdt er ook nog eens echte vriendschappen aan over.
Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad. Ik heb mijn Spaans weer opgeschroefd, ben lekker vaak naar het strand geweest, geshopt in de mooie winkels, een dagje naar Sevilla en het mooie Nerja en lekker vaak uit eten geweest.

Ik heb een fotolog gemaakt van mijn reis. Kijk snel verder voor de foto’s.

Koffer ingepakt
Mijn kamer
Uitzicht vanaf mijn kamer
Malaga
Winkelstraat in Malaga
Centrum Malaga
Terras van de school
Strand
Tapasbar
Vis eten bij het strand
Palmbomen

veryberrymint

6 Comments

  1. Wat leuk! En mooie foto’s ook. Ik ga zelf binnenkort een taalcursus doen in New York. Vind het best spannend om helemaal alleen die kant op te gaan!

  2. Wow leuk zeg. New York lijkt me echt gaaf. Ik vond het ook best spannend, maar was nergens voor nodig. Vanaf dag 1 had ik al leuke mensen ontmoet. Heel veel plezier in NY!

  3. leuk zeg ik heb vier jaargeleden een cursus via studytravel in salamanca gedaan. maar zo aan zee en de locatie echt fantastisch

    groeten,
    roosb75

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *