Kartell look-a-likes

Louis-Ghost-Smoke


Kartell is een bekend Italiaans designhuis dat sinds 1949 is opgebouwd door Giulio Castelli. Kartell heeft vele ontwerpers aan zich gebonden, waaronder Philippe Starck. Kartell omschrijft zijn ontwerpen als multifunctioneel, makkelijk in gebruik en hebben een grote visuele aantrekkingskracht.

Ik ben zelf ook fan van de producten van Kartell. Het is natuurlijk een designlabel, waardoor de prijzen behoorlijk aan de hoge kant zijn. Maar, daar heeft Lookslikedesign de oplossing voor…..namelijk betaalbare look-a-likes. Ik laat er hier een paar zien:

Louis Ghost stoel


Een comfortabele armstoel in Louis XV stijl ontworpen door Philippe Starck. Kenmerkend voor dit ontwerp is het materiaal: transparant kunststof. De stoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
De originele Louis Ghost stoel kost €207,-. De look-a-like kost €99,-.Origineel via http://www.bubbleclubamsterdam.nl/Look-a-like via http://www.4udesigned.nl/

Zie jij het verschil?
ERO|S| chair
Ook deze stoel is ontworpen door Philippe Starck. De stoel heeft een organische ei-vorm en is in spetterende kleuren verkrijgbaar.
Het origineel kost €279,-. De look-a-like kost slechts €139,-. Dat is de helft!!Origineel via http://www.bubbleclubamsterdam.nl/Look-a-like via http://www.4udesigned.nl/Er zijn wel wat verschillen te zien bij deze stoel, maar de look-a-like is zeker geinspireerd op het ontwerp van Starck! De website www.4udesigned.nl heeft een leuke en betaalbare collectie designmeubelen. Neem daar zeker eens een kijkje als je op zoek bent naar iets! 


veryberrymint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *